2020. március 26., csütörtök 15:28

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. március 26., csütörtök (OS) - Az Európai Zöld Párt a koronavírus-járvány megoldását a szolidaritásban és a hosszútávú európai együttműködésben látja, amellyel az LMP – Magyarország Zöld Pártja is egyetért -

    Az európai zöldek elismerik a kormányok jóhiszemű szándékát, hogy a lehető legjobb válaszokat keresik az egészségügyi járvány megfékezésére, és az ezzel összefüggő társadalmi és gazdasági kihívásokra. Függetlenül attól, hogy a zöldek kormányon vannak, vagy ellenzékben, mindent erőfeszítést megtesznek, hogy ehhez maguk is a legjobban járulhassanak hozzá. Ugyanakkor aggodalommal követik egyes tagállami intézkedéseket, amelyek kockáztatják az arányosság elvének alkalmazását, illetve alapjogaink korlátozásának időbeli szükséges mértékét, továbbá azt, hogy politikai haszonszerzésre akarják kihasználni a járványt. Az LMP – Magyarország Zöld Pártja ennek szellemiségében vett és vesz részt az ezzel kapcsolatos jelenleg zajló országgyűlési vitában.

LMP Sajtó

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.