2020. március 31., kedd 16:39

A MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2020. március 31., kedd (OS) - A rémhírek terjedésének az ellenszere az igaz beszéd!

    A mohácsi polgármester után Jászberény vezetőjét is eljárásokkal fenyegetik azért, mert felelősségük tudatában értesítették a lakosságot arról, hogy a koronavírus megjelent a településükön. A két városvezető azonban nem tett mást, mint hogy elébe ment a rémhíreknek és az őszinte beszédet választotta.

A felelős tájékoztatást azonban nem lehet büntetni! Elég volt abból, hogy a polgármesterek vegzálásával akarják gátolni a hiteles tájékoztatást!

Ezeknek az embereknek inkább köszönet jár, amiért önmagukat sem kímélve dolgoznak és elvégzik azt a feladatot, amit a kormány képtelen: védőfelszerelést osztanak a településük minden lakójának, támogatást biztosítanak a családoknak, a munkájukat vesztett embereknek, bérpótlékot fizetnek az egészségügyben dolgozóknak.

Az MSZP úgy gondolja, hogy a tisztességes, becsületes, őszinte tájékoztatás megteremti a bizalmat a döntéshozók és az állampolgárok között. Veszélyhelyzet idején pedig különösen fontos, hogy hiteles információkhoz jusson Magyarország lakossága, mert ez biztonságot adhat minden magyarnak.

Tóth Bertalan
az MSZP elnöke
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.