2020. április 3., péntek 10:00

A Magyar Természetjáró Szövetség közleménye
    Budapest, 2020. április 3., péntek (OS) - #a természet megvár

        A kormányintézkedéseknek megfelelően a szövetség értékes és érdekes tartalmakkal kéri otthon maradásra a természetjárókat.
     E támogató,a négy fal közé kényszerülést lelkiekben könnyebbé tevő aktivitását a szövetség alapvetően három célcsoport számára szervezte meg. A legnehezebb feladattal megbirkózó kisgyermekes családok számára állat- és növényfajokat bemutató, naponta frissülő letölthető színezővel és állatbemutató leírásokkal kedveskednek a turistamagazin.hu Gyereksarok és Tudástár rovataiban és természetismereti,de a lakásban vagy a kertben játszható családi játékokat mutatnak be. A felső tagozatosok,gimnazisták,valamint tanáraik számára a turistamagazin.hu Filmajánló rovata szolgál hasznos információkkal,melyeket a pedagógusok az online oktatásban is felhasználhatnak. A termeszetjaro.hu közösségi felületein ugyanennek a célcsoportnak vadvirág bemutatók, és személyes élményeken alapuló naplószerű tartalmak jelennek meg.
     A bakancsot kényszerűen szögre akasztó, ám lelkes túrázók számára az otthon maradást hangsúlyozva, a virtuális túratervezésre a termeszetjaro.hu asztali verzióját javasolják. A már 165 ezres letöltésnél járó ingyenes Természetjáró applikáció ugyanis offline terepi navigációra is lehetőséget teremt a lementett nyomvonal mentén, ha a túrázás a járvány elmúltával majd ismét ajánlható lesz.
     Bár az MTSZ személyes ügyfélszolgálata most szünetel, online csatornáikon munkatársaik elérhetőek, és az online turistashop is zavartalanul üzemel.

     Kiadó: Magyar Természetjáró Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.