2020. április 4., szombat 11:09

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. április 4., szombat (OS) - Fordítsák a fel nem ajánlott szja 1%-ot a koronavírus elleni küzdelemre!

        Meggyőződésünk, hogy csak civil összefogással lehet legyőzni a járványt. Az állami szektor jelenleg is túlterhelt, viszont számos civil szervezet vesz részt a járvány okozta problémák enyhítésében. Sokan segítenek az időseknek a bevásárlásban és az ügyintézésben, hogy ne kelljen elhagyniuk a nyugdíjasoknak otthonukat. Vannak, akik adományokat gyűjtenek, mások lelki segélyszolgálatot indítottak, de olyanok is szép számmal vannak, akik maszkokat és védőfelszerelést gyártanak a fertőzésveszély csökkentése érdekében. A járvány idején szükség van minden civil felajánlásra, a civil szervezetek hathatós segítségére, mert jelenleg egyetlen kormány sem tud önmaga megbirkózni a járvány okozta válsággal.
     Arra kérjük a kormányt, támogassák azokat a civil szervezeteket, akik segítik a járvány elleni küzdelmet! Akik segítenek abban, hogy minél több ember kerülhesse el a betegséget. Az önkormányzatokon keresztül juttassák el a járvány elleni küzdelemben résztvevő civilekhez a fel nem ajánlott egy százalékot!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.