2020. április 15., szerda 12:11

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. április 15., szerda (OS) - A havi 4 milliót kereső ÁSZ-elnök tanácsa az állásukat elveszítőknek: spóroljanak

    Domokos László a havi közel 4 millió forintos fizetésével azt tanácsolja a munkájukat elveszítő embereknek, hogy takarékoskodjanak és a családok nevezzenek ki egy pénzügyminisztert, aki megtervezi a családi költségvetést. Mindezt azok után, hogy saját maga ismeri el, hogy a lakosság túlnyomó többségének nincs semmilyen megtakarítása.

Bravó! Ez az életre való ötlet biztos segítséget fog nyújtani azoknak a tízezreknek, akiknek már megszűnt az állásuk. Nekik sajnos valóban – az ÁSZ elnökének a szavaival élve – a legkönnyebb feladatuk a bevételi oldal megtervezése.

Ha nincs bevétele és elfogyott a megtakarítása egy családnak, akkor mégis mit osszon be? Mit javasol Domokos László, min kellene spórolni: a rezsiszámlán, az ételen vagy a gyógyszereken?

Parragh László után Domokos is bebizonyította, hogy semmit sem tud kezdeni a kialakult válsággal és nincs érdemi ötlete annak kezelésével kapcsolatban.
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.