2020. április 15., szerda 13:09

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. április 15., szerda (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: KÖSZÖNET CILIKÉNEK

    A civil szervezet a sajtón keresztül mond köszönetet Dr. Müller Cecilia Főorvos Asszonynak, a járvány kezdete óta kifejtett szakszerű, megnyugtató orvosi, emberi tevékenysége kapcsán. A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben rendkívül fontos a társadalom  minden részletre kiterjedő őszinte, világos tájékoztatása, elkerülendő, hogy az álhíreket terjesztők miatt ne alakuljon ki pánikhangulat az emberekben.
Jóllehet a járvány vége még nem látható, azt máris észlelik az emberek, hogy a Főorvos Asszonynak kiemelkedő szerepe van a veszély elleni küzdelemben, melyet bizonyítanak a járványról nap, mint nap közzétett adatok is. A Honfoglalás 2000 Egyesület kéri, hogy a kormány méltányolja Müller Cecília kiemelkedő teljesítményét, és alkalomadtán a legmagasabb állami kitüntetés odaítélésével díjazza.
Kérjük továbbá, hogy a kormányzat ne feledkezzen meg mindazok erkölcsi és anyagi elismeréséről sem - orvosok, egészségügyben dolgozók, kormányzati szervek és személyek  – akik, ill. amelyek áldásos tevékenységükkel közreműködnek a veszély elhárításában.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.