2020. április 17., péntek 08:55

Az India Klub Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. április 17., péntek (OS) - A koronavírus a Földanya sikolya – Leveles Zoltán nyílt levele | Leveles Zoltán hindu tanító a Földanya védelmében nyílt levelet írt, melyben kifejti, mit kellene megtanulnunk a koronavírustól. A koronavírust a Földanya sikolyaként egy történelmi fordulópont lehetőségének tekinti.Mint írja, az egészség, a tiszta levegő, a tiszta ivóvíz és a vegyszermentes étel alapvető emberi jog. Hogyan lehetne erős az immunrendszerünk, ha mikroműanyaggal és vegyszerekkel mérgezett ételeket kell fogyasztanunk? Eljött az idő, hogy alapvető módon átalakítsuk az életünket - egyénileg és globálisan.

    A koronavírus történelmi fordulópont. Sokkal komolyabban kell vennünk, mint eddig tettük. A Földanya segítségért kiált – koronavírus formájában. Változásért, tiszta levegőért és tiszta vizekért.  A védőmaszk egy fontos jelzés. Itt az ideje a szánk helyett a fülünket használni: meghallani a Földanya hangját.

Drasztikus változtatásokra van szükség a táplálkozásunkban, vásárlási szokásainkban és ipari termelésünkben egyaránt.

Vagy önként változtatunk, vagy a kíméletlen átalakulást a Földanya teszi meg.

Mi értelme egy olyan növekedésnek hitt folyamatot fenntartani, ahol nem az emberi egészség megőrzése és a Földanya megóvása a legfőbb szempont?

Elengedhetetlen a helyzet súlyosságának megértése minden szinten. A megértésnek pedig semmi értelme, ha nem követik tettek egyénileg és globálisan.

Forrás:    https://bharata.hu/impressziok/koronavirus/
     Kiadó: India Klub Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.