2020. április 23., csütörtök 19:15

Az Országos Polgárőr Szövetség közleménye
    Budapest, 2020. április 23., csütörtök (OS) - Kínai támogatóktól kapott védőfelszerelést a Polgárőrség

    2020. április 23-án, a CECZ Közép-európai Kft. jóvoltából és a Magyar-Kínai Gazdasági Kamara közreműködésével, dr. Túrós András, az OPSZ elnöke több, mint 2 millió forint értékben, védőfelszereléseket vehetett át a szervezet budapesti, központi irodájában. Többek között 20.000 darab gumikesztyű, 4.000 darab maszk és 400 darab arcvédő került átadásra. Az adományokat Wu Jiang, a CECZ Közép-európai Kft. ügyvezetője és Pető Ernő, a Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnöke adta át.
Az adományozók nagyra értékelik, a Polgárőrség bűnmegelőzésben és a koronavírus-járvány megelőzésében végzett tevékenységét. Az adomány célja, a hatékony és biztonságos polgárőr szolgálatellátás biztosítása.
Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség nevében köszönetét fejezte ki az adományozóknak, akik további védőfelszerelés szállításáról biztosították az elnököt.

     Kiadó: Országos Polgárőr Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.