2020. április 24., péntek 13:20

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2020. április 24., péntek (OS) - A járvány miatti kényszerpihenő néhány családnak katasztrófa

    Sajnos sokan kerültek hazánkban derült égből villámcsapásként katasztrófahelyzetbe a COVID-19 miatt, hisz megszűnt a munkájuk, a bevételi forrásuk.

Ezért döntött a  Szcientológia Önkéntes Lelkészek csapata ismét úgy, hogy a kórházi dolgozók után a híveik folyamatosan beérkező adományaiból azokat a családokat támogatják, akiket ez a katasztrofális helyzet a leginkább sújt.

Így épp jókor jött az a körülbelül egy tonna tartós élelmiszer és tisztálkodási szerek, amelyeket csütörtökön délelőtt a Szcientológia Önkéntes Lelkészek csapata kiszállított a Tündérpakk Alapítvány budapesti központjába. Tisztálkodási szereket (szappan, fogkefe, fogkrém, borotvahab, sampon) pedig azért adományoztak, mert a Tündérpakk Alapítvány vezetőjétől előzetesen megtudták, ezekre is nagy szükség van, hiszen ha valakinek nincs elég pénze élelmiszerre sem, akkor tisztálkodásra végképp nem tudnak költeni.

Végül a szcientológusok adományoztak 288 darab útmutató kis füzetet “Hogyan tartsd egészségesen magadat és másokat" címmel, mely erről az oldalról ingyenesen le is tölthető:

https://www.szcientologia.org.hu/staywell/

Az elkövetkező egy hétben eddig már 40 család várja a TündérPakk Alapítvány segélycsomagjait, és a lista folyamatosan nő.

Összefogással most ki tudjuk segíteni azokat, akik bajban vannak!

     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.