2020. április 26., vasárnap 10:04

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. április 26., vasárnap (OS) - SIKERES VOLT A KEP 2020. ÁPRILISI DIGITÁLIS KÖZGYŰLÉSE

    A KEP az elsők között szervezte meg 2020. évi Közgyűlését digitális/on-line keretek között, amelyre Magyarország Kormányának 102/2020. (IV. 10.) Korm. rendelete biztosított lehetőséget. A civil egyesületek munkáját nagyban támogató rendelkezésre a KEP gyorsan reagált. Az idei Közgyűlésre változatlanul a munkaprogramban meghirdetettek szerint 2020. április 21-én került sor – az egyesület honlapján. Fontos volt, hogy a munka folyamatos legyen. Vasvári József a KEP klubigazgatója -az Egyesület elnökétől Dr. Czeglédi Józseftől kapott felhatalmazással- készítette elő szakszerűen a digitális Közgyűlést, Gyömbér Ákos a KEP gazdasági vezetője a pénzügyi beszámolót, Gendur András a KEP Felügyelő Bizottságának elnöke a Felügyelő Bizottság jelentését és Dr. Czeglédi József elnök a KEP 2019.évi Közhasznúsági jelentését. Vasvári József a Közgyűlés levezető elnöke talán hazánkban elsőként hirdette meg az új szabályozású on-line Közgyűlést. Ezt követően az egyesület honlapján publikálásra került a Közgyűlés kiírása, szükséges dokumentumai és a Szavazási modul.
A KEP 2020. április 21-én nagy érdeklődés mellett sikeresen zárta le idei digitális Közgyűlését, pozitívan értékelve az elmúlt évet. Rendkívüli munkarendben 2020-ban is folytatjuk munkánkat a nemzeti összefogás szellemében. Remélhetően az őszre halasztott TRIANON-100 konferenciát is megtartjuk. További inf.: www.kepcp.hu


     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.