2020. május 16., szombat 17:37

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2020. május 16., szombat (OS) - De hová tűnt Kásler Miklós?

        Már Orbán sem tart igényt Kásler jelenlétére akkor, amikor rendkívüli jelentőségű egészségügyi döntéseket kell meghozni. A budapesti kijárási korlátozásokkal kapcsolatos döntésnél szembesültünk ugyanis azzal, hogy az egészségügyi kormányzat, élén Kásler Miklóssal már meg sincs hívva az ilyen horderejű döntések előkészítéséhez.
     Ezt maga a kormánypropaganda árulta el akkor, amikor fényképet közölt a szakmai tanácskozás résztvevőiről, és hogy biztos legyen, le is írták, hogy kik vettek részt a döntésben, Káslernek azonban se híre, se hamva. Még azt is mondhatnánk, hogy örülünk, hogy kivonták végre a forgalomból a tragikus döntéseket hozó, emberi életekben mérhető hibákat elkövető, bukott minisztert.
     Mielőtt fellélegezhetnénk, azonban maradt egy kérdés: mikor mond le Kásler Miklós? Mikor adja ki az útját Orbán a bukott miniszterének?
     Az MSZP, mint az egyetlen baloldali parlamenti erő nem fog napirendre térni a kórházakból ki- és elutasított betegek szenvedéstörténete felett, a végére fogunk járni annak, hogy hogyan fordulhatott elő, hogy maguk a kórházak voltak a vírus melegágyai, és annak, hogy miért tagadták meg a kórházakból elbocsátott, otthonokba visszazsuppolt idős emberek tesztelését.

     MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.