2020. május 16., szombat 19:29

Az Összefogás 1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. május 16., szombat (OS) - Apponyi Alberttől Varga Juditig. Ez is lehetne ennek a közleménynek a címe.  A napokban ismét meggyalázták Magyarországot!

        Apponyi Alberttől Varga Juditig. Ez is lehetne ennek a közleménynek a címe.  A napokban ismét meggyalázták Magyarországot! Az Európai Unióban fő kérdéssé vált: Magyarországon nincs szólás- és sajtószabadság stb. Brüsszel gyalázkodással foglalkozik. 1920-ban, a trianoni palotában, gróf Apponyi Albertnek még felszólalásra sem adtak engedélyt. "Csupán" aláírni hívták. Ma, 2020-ban a brüsszeli tanácskozáson még az igazságminiszterünknek, Varga Juditnak sem adtak szót. A miniszter ezt írta a közösségi oldalán: "Az Európai Parlamentben betiltották a beszédemet, amit a magyar emberek és Magyarország védelmében szerettem volna elmondani. Ez mindent elmond az Európai Parlament koncepciós eljárásáról". A brüsszeli basák szolgái ismételten megkísérlik megtérdepeltetni a magyarokat. Hölgyem és Uraim! Nem fog sikerülni.  A török seregeket a magyarok küldték vissza országába és védték meg nem csak szülőföldünket, de az Önök hazáját is. Mi nem a gyarmatosítással foglalkoztunk és raboltuk végig a fél világot. Csak tettük a kötelességünket. Betelt a pohár és menjenek haza, ne rontsák Európa levegőjét, ráadásul a mi pénzünkből. Az európai népek nem akarnak migránsokat beengedni és szigorú intézkedéseket akartak/akarnak a koronavírus ellen. És még egy feladatuk: iratkozzanak be ismét az iskolákba és tanuljanak jó modort, társasági viselkedést és igazmondást!

     Kiadó: Összefogás 1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.