2020. május 20., szerda 13:01

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 20., szerda (OS) - A veszélyhelyzet után állnak a bizottság rendelkezésére a kormány képviselői

A kormány képviselői nem vesznek ma részt a Népjóléti bizottság ülésén, egy későbbi alkalommal, a veszélyhelyzetet követően természetesen állnak a bizottság rendelkezésére, hogy a bizottság tagjainak külön is beszámoljanak a koronavírus-járvány aktuális helyzetéről.
Korózs Lajos a bizottság elnöke immár sokadik alkalommal hívta meg a kormány és az Operatív Törzs képviselőit, akik eddig minden alkalommal eleget tettek a meghívásnak és a napi munkájuk és a napi sajtótájékoztatók mellett több órán keresztül álltak a bizottság rendelkezésére és ott is külön is beszámoltak a járvány aktuális helyzetéről.  A mai napon a kormány képviselői azonban nem kívánnak élni a meghívással. A járvány elleni védekezés ugyanis ma is még teljes erőt és munkaidőt kíván mind a járványügyi hatóságoktól és az egészségügyi vezetéstől.

Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ