2020. május 20., szerda 16:17

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. május 20., szerda (OS) - A vészhelyzetre való tekintettel meghosszabbított pályázati határidővel, május 30-ig várja nehéz családi, anyagi körülmények között élő tehetséges felső tagozatos és középiskolás diákok jelentkezését tehetség-támogatási rendszerébe a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány.

    A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány természettudományos és művészeti területen kiemelkedő tehetségű, nehéz körülmények között élő diákok jelentkezését várja Művész Leszek! Tudós Leszek! Tehetség-támogatási rendszerébe.
Az Alapítvány 2008 óta több, mint 100 zenei, képzőművészeti és természettudományos területen tehetséges, szociokulturálisan hátrányos helyzetű fiatalt részesített támogatásban. A program célja, hogy hozzájáruljon a tudományos és művészeti tevékenységet folytató, 12-18 éves, hazai és határontúli magyar  fiatalok tehetségének kibontakoztatásához.
A tábori, szakköri, egyéb művészeti vagy tudományos kör havi részvételi díjára, mentor vagy fejlesztő alkalmazására, versenyre vagy fellépésre való utazás költségének fedezésére fordítható összeg 2020/21 tanévi kedvezményezettjeiről az Alapítvány Kuratóriuma és Szakmai Tanácsadó Testülete hoz  döntést a tehetségterületen eddig elért eredmények és a szociális háttér együttes figyelembevételével.
A tehetség-támogatási rendszerbe 2020. május 30-ig lehet jelentkezni a messzehangzo.hu oldalon keresztül.
     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.