2020. május 21., csütörtök 07:12

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2020. május 21., csütörtök (OS) - Augusztus 20-i tűzijáték

Az AQUILA PÁRT véleménye, meglátása szerint nem elhagyni kellene a tűzijátékot, és nem is gigantikussá tenni, hanem másként megrendezni.
     Tudjuk, kell a népnek a cirkusz, de ha lehet olcsóbban, akkor úgy kellene véghez vinni. A durrogtató tűzijáték helyett fény- és hangjáték lehetne, amilyen van a piramisoknál is, ami nagyon szép, jobban variálható, művészileg is megoldható.
     Most, amikor sok kiadása volt az országnak – kár erre ennyi pénzt kidobni! –, sokkal kevesebbért ugyanolyan élményt lehetne adni a népnek a hang- és fényjátékkal. Nem durrogtatva, hanem kulturált zenével, gyönyörű kivitelezéssel akár hosszabb ideig is tarthatna, semmi érdek sem sérülne, s több pénz maradna a kasszában. Talán az állatok is jobban örülnének, nem mennének világgá, és sokkal olcsóbb, nívósabb is lehetne az ünnepünk.

AQP elnöke, Varga Péterné

Kiadó: AQUILA Párt