2020. május 21., csütörtök 08:43

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. május 21., csütörtök (OS) - A Demokratikus Koalíció köszönti a magyar katonákat a Magyar Honvédelem Napján!

        A magyar honvédelmi hagyományok hosszú és fényes múltra tekintenek vissza. Ma azokat a magyar katonákat ünnepeljük, akik most, amikor a kormány minden eszközzel megpróbálja lezülleszteni a Magyar Honvédséget, továbbra is legjobb tudásuk szerint védik és szolgálják hazájukat. Ők valóban méltóak a tiszteletünkre és a megbecsülésünkre, hiszen a katonai szolgálat nem csak szép és nemes, de egyben embert próbáló feladat is, amely olyan igazi honvédeket kíván, akik nem rettennek vissza a sokszor lehetetlennek tűnő körülményektől sem, és akiknek mélyen a szívébe van vésve a hon szeretetének és  a haza szolgálatának törvénye.
     A Demokratikus Koalíció köszönti a magyar katonákat a Magyar Honvédelem Napján, és köszöni nekik azt az áldozatos munkát, amit nap mint nap végeznek értünk, mindannyiunkért!

Dr. Vadai Ágnes
a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnöke

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.