2020. május 21., csütörtök 13:09

A Magyar Autóklub közleménye
    Budapest, 2020. május 21., csütörtök (OS) - Kérdőív a budapesti közúti közlekedés fejlesztési irányairól

A Magyar Autóklub széleskörű online felmérést végez a fővárosi közlekedésfejlesztési elképzelésekkel kapcsolatban.
     A jelenlegi járványidőszakban a főváros intenzív közlekedési átalakításokba kezdett a "zöld város" koncepciójának mielőbbi megvalósítása érdekében. Ideiglenes biciklisávok kerültek kijelölésre, közlekedés elől lezárt területek bővítésével folyik a kísérletezés, különféle sebességcsökkentési koncepciók kerültek napvilágra, ugyanakkor az "M0" körgyűrű bezárásról, P+R parkolók létesítéséről, infrastruktúrajavítási tervekről nem hallani.
     Várjuk minden Budapesten élő, autózó és közlekedő véleményét, lássuk, milyen fejlesztési irányokat támogat a többség!
     Az online kérdőív az alábbi linken érhető el: https://online-kerdoiv.com/index/q/h/2fd7cf4fa7bb564557749ab9fe4b97ed
     A kérdőív 2020. június 30-ig kitölthető, az eredményeket a Klub a lezárást követően nyilvánosságra hozza.

Kiadó: Magyar Autóklub