2020. május 22., péntek 09:56

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 22., péntek (OS) - Nyílt levél Dovrev Klára, Magyarország európai parlamenti képviselője és a Demokratikus Koalíció EP képviselői részére nemzetellenes EP-béli tevékenységük kapcsán

    Nyílt levelünket a Demokratikus Koalíció magyarországi, balliberális ellenzéki párt európai parlamenti frakciójának és külön Dobrev Klárának, Magyarország EP-képviselőjének címezzük. Dobrev Klára az EP alelnökeként 2020. május 14-én, a Magyarországról rendezett, demokratikus vitának álcázott EP-béli plenáris színjátékban a többi közt a következőket állította: "Az Unióban már mindenki számára világos, Orbán a teljhatalmát felhasználva pusztítja a demokratikus értékeket. Orbán Viktor politikája védhetetlen, ezt már ő is tudja. Inkább gyáva módon távol maradt a vitától, mert az Európai Parlamentben már alig van szövetségese."
Túl azon, hogy Dobrev Klára simán hazudott a magyar kormányfő fizikai távolmaradásával kapcsolatban, a posztkommunisták régről ismert csúsztatási technikáját alkalmazva mélyen hallgatott arról, hogy Magyarországtól eddig példátlan módon megtagadták a plenáris vitán való részvétel jogát, és hazánk igazságügy-minisztere kétszer sem kapott lehetőséget a magyar kormány hivatalos álláspontjának képviseletére, a vélemények brüsszeli harcában! Ha ez nem az európai demokratikus értékek elpusztítása, akkor vajon mi az, kedves Dobrev asszony, kedves DK-s képviselők?
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.