2020. május 22., péntek 09:57

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. május 22., péntek (OS) -

    Ön, Dobrev asszony, akinek a férje az előbb említett Gyurcsány Ferenc – aki a nyolcvanas évek pécsi pártfunkcionáriusából lett demiszes, ifikommunista módszerváltó, s aki állampárti kapcsolati tőkéjét váltotta néhány évig üzletire, ily módon összeügyeskedve magának egy vagyont 1989-et követően? Ön, kedves Dobrev Klára, aki férjével együtt egy olyan rózsadombi villában húzták meg magukat, amely villa a huszadik század vérzivataros magyar történelmének a hű lenyomata? Amely villát kétszer vették el zsidó származású tulajdonosától – előbb a nyilasok, aztán pedig a kommunisták? Vajon ezen is el szoktak-e elmélkedni az érintettek a Szemlőhegy káderdűlőjén ama pillanatban, amikor a rácsos-fekete kerítésen megtörik, és szemükbe villan az igazkereső napfény? Mert egyszer minden – ami igazság – a napfényre kerül?
Beszélhet-e demokratikus értékektől az a párt, amelynek korábbi EP-képviselője és egyik jelenlegi polgármestere, bizonyos Niedermüller Péter néhány hónapja egyik televíziós interjújában a "fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak" ellen uszított, és a hagyományos családelképzelésnek üzent hadat? Mikor és ki határolódott el azóta Önök közül e valóban gyalázatos, és mélyen diszkriminatív kijelentéstől? És Ön, Dobrev Klára, aki kétszínűen nem szavazta meg az EP roma származású magyar képviselőjének, Járóka Líviának az EP-alelnökségét, miközben a Fidesz-KDNP-es képviselő önmagát a demokratikus normákhoz tartva, gratulált Önnek az EP-ben a megválasztásához?

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.