2020. május 22., péntek 09:57

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2020. május 22., péntek (OS) -

    Ki beszélhet itt demokráciáról és értékekről? Ön és Önök azok, akik hétről hétre, itthon és Brüsszelben is, sárba tiporják a demokratikus vitakultúra legalapvetőbb erkölcsi normáit és szabályait! Önök a velünk élő posztkommunizmus, akik mindig a hazájuk ellen szavaztak és szavaznak Brüsszelben, akik EP-s elvtársaikkal egyetemben, folyamatosan próbálják lejáratni Magyarországot és annak demokratikusan megválasztott kormányát, a különböző uniós intézmények fórumait használva az állhatatos, haza- és nemzetáruló ténykedésükhöz!
Persze ha Önök is belátnák, hogy mit is jelent Magyarország és magyarság számára uniós áskálódásuk, akkor nyomban vissza kellene adniuk az EP-mandátumukat, és végre meg kellene megszabadítaniuk a kútmérgezéstől a brüsszeli és magyar politikát! Erre Önök nyilvánvalóan nem lesznek képesek, mi pedig csak megkérni tudjuk Önöket erre, de csak azt követően, hogy sűrű bocsánatkérések közepette kérnek elnézést, sőt irgalmat a magyar néptől és annak választott kormányától! Felszólítjuk tehát Önt és Önöket, hogy kérjenek bocsánatot Magyarországtól!
A bocsánatkérés persze csak akkor lehet őszinte, ha az igazság alapjain nyugszik – ezért felszólítjuk Önöket, hogy Trianon századik évfordulója közeledtével kérjenek bocsánatot a gyurcsányi baloldal nyílt nemzetárulásáért, a 2004. december 5-i népszavazás kudarcáért, és az ahhoz vezető gyűlölet- és hecckampányért, amelyet a magyar nemzet ellen folytattak!
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.