2020. május 25., hétfő 09:52

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 25., hétfő (OS) - Tárgy: Nyílt levél Gyöngyösi Márton, Magyarország európai parlamenti képviselője részére legutóbbi nemzetellenes EP-béli kirohanása kapcsán

    Levelünket Magyarország európai parlamenti képviselőjének címezzük, aki legutóbb diktatúra építésével és az európai értékek elárulásával vádolta meg Magyarországot Brüsszelben, a hazánkról szóló 2020. május 14-i, európai parlamenti plenáris vitán. Ön akkor a multivállalatok profitéhségének a munkavállalói bérek rovására megvalósított kiszolgálásával vádolta meg a magyar kormányt a vírusjárvány nyomán súlyosbodó gazdasági válság kellős közepén, a nemzeti kilábalás legelső erőfeszítéseinek sorsdöntő pillanataiban.
Ön, Gyöngyösi Márton EP-képviselő, mindezek után szégyellje magát, és mielőbb kérjen Magyarországtól bocsánatot!
Ön, a zsidólistázó Gyöngyösi Márton, aki a magyar kormány és Országgyűlés kapcsán évekkel ezelőtt – nézeteinek külön parlamenti felszólalásban hangot adva – az "izraeli-magyar kettős állampolgárok által előidézett nemzetbiztonsági kockázatról" beszélt! Később, a Newsweek Polska című lengyel lapnak adott 2015-ös interjújában ugyancsak Ön, Gyöngyösi Márton, mint az Országgyűlés megválasztott képviselője, azzal kapcsolatban fejtette ki meggyőződését, hogy "a cigányok fenyegetik Magyarországot". Arról is beszélt Ön abban a beszélgetésben, hogy az egyenruhás Magyar Gárda is azért jött létre, hogy békét hozzon a falvaknak.

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.