2020. május 25., hétfő 09:52

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. május 25., hétfő (OS) -

    Minden magyar felelős minden magyarért – üzeni a mának Szabó Dezső, Ön azonban mintha teljesen elfeledte volna a különösen válságos időkben létfontosságú nemzeti egység gondolatát. Ön a saját hazája, Magyarország és annak törvényes kormánya ellen fordulva, elvtelen módon elfogadta, sőt ki is szolgálja a nyíltan nemzetellenessé vált Jobbik stratégiai szövetségét a Gyurcsány-rezsim örökségét hordozó pártokkal.
Ön sohasem volt igazán a baloldali kormányok ellenzéke, hanem pártjával együtt csupán az elégedetlenségből húzott magának politikai hasznot. Ön mára kisnyilasból a posztkommunista pártok, a transzparens-lobogtató és transznem elismerést követelő, megélhetési "klímaharcosok" bandatársa lett – vagyis csak a zöld-vörös eszmei szín kapott új árnyalatot…
Ön számos jobbikos politikustársához hasonlóan megjárta a forgalmas damaszkuszi utat, amit egykor az állampárti kutyából demokratikus szalonnává vedlő kommunista utódpárt, az MSZP is. Ön mára a radikális jobboldal ifjait segítő, bátorító Pongrácz Gergely öröke helyett, Kádár és Apró Antal politikai hagyatékát választotta! Amit ma tesz, az szégyene a hazának és a magyar nemzeti gondolatnak, s legfőképpen: szégyene a tükörnek, melybe Magyarország választott EP-képviselőjeként, nap mint nap beletekint!
Nem az a hazaárulás, ha valaki, különösen a nemzet gazdaságának válságból való kilábalása érdekében, segíti a külföldi tőkebefektetéseket Magyarországon, s ezáltal minél több magyar munkahely megteremtését teszi lehetővé.

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.