2020. május 25., hétfő 09:53

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2020. május 25., hétfő (OS) - Hanem az a haza- és nemzetáruló, aki ekkor farkast kiált, s aki ilyenkor alamuszin nekitámad Magyarországnak – az értékek sárba tiprásáról harsog, és a befektetők külön elbírálásáról hazudik a nyilvánosságnak. Erre valóban csak egy olyan elvetemült, feketeöves hazaáruló, nemzeti hittagadó lehet képes, mint amilyen Ön is, kedves Gyöngyösi Márton!

    Ön szégyenfoltja a demokráciának: Ön valójában a magyar nemzet és a hagyományos európai, keresztény értékek és normák elárulója, aki megnyilatkozásai révén méltatlanná vált arra, hogy Magyarországot továbbra is képviselje az Európai Parlamentben.
Ezennel felszólítjuk Önt, hogy azonnal kérjen bocsánatot Magyarországtól, a magyar emberektől, az ország demokratikusan és törvényesen választott kormányától! Felszólítjuk továbbá, hogy a morális konzekvenciák levonását követően, mielőbb távozzon a közéletből! Hagyja a politika küzdőterét az ahhoz érdemesebbekre!
A mi civil, szellemi honvédő közösségünk szilárd meggyőződése, hogy ez szolgálná most a legjobban a haza érdekét.

Budapest, 2020. május 25.

CÖF-CÖKA vezetősége

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.