2020. május 25., hétfő 17:11

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 25., hétfő (OS) - Több mint 60 ezren jelentkeztek a nyolc hetes informatikai alapképzésre -Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében meghirdetett ingyenes, 8 hetes informatikai online oktatásra összesen 61 886-an regisztráltak. A képzés a járvány elleni gazdaságvédelmi akcióterv része,  amely segíti a  munkahelyek védelmét és új munkahelyek teremtését.  Az Újratervezés Program részvevői számára már elérhető a tananyag, a képzés egy online vizsgával zárul.

    A május 25-én induló online kurzus az alapvető ismeretek átadását, megerősítését célozza az alapoktól kezdve. A képzés végére a résztvevők a Windows operációs rendszer használatára vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el, megismerik a különféle fejlesztési módszertani elemeket, a tervezést, az implementálást, a tesztelést. A kurzus online, automatikusan kiértékelt záróvizsgával végződik. Az eredményes teljesítés az alapozó képzésre épülő, magasabb szintű oktatásban való továbbtanulás egyik alapfeltétele.
    
     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.