2020. május 26., kedd 09:25

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) - Mesterházy Attila az ukrán parlament delegációjával folytatott egyeztetést

        A NATO parlament elnöke Mesterházy Attila az ukrán parlament delegációjával egyeztetett a NATO és Ukrajna együttműködéséről, a vírusjárvány ottani hatásairól, az ukrán reformfolyamatokról, illetve az Oroszország által folytatott destabilizációs erőfeszítésekről. A Mesterházy Attila ígéretet tett arra, hogy ősszel személyes látogatást fog tenni a kelet-ukrajnai térségben, hogy személyesen gyűjtsön tapasztalatot az ottani helyzetről.
     Ezen a héten tartotta volna a NATO Parlamenti Közgyűlés Ukrajnában a tavaszi ülését, melyet a vírusveszély miatt el kellett halasztaniuk. Mesterházy Attila a NATO Parlamenti Közgyűlés elnöke ebből az alkalomból megbeszélést folytatott az ukrán delegáció vezetőjével Igor Cserniev-vel és a delegáció tagjaival, továbbá Ojars Kalnins-szal, aki a NATO Parlamenti Közgyűlés Ukrán Interparlamentáris Tanácsának a lettországi társelnöke.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.