2020. május 26., kedd 12:20

A Magyar Szabadidősport Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) -

        Reggelente könnyebb, kezdők számára ideális átmozgató, délután pedig tematikus, középhaladó, haladó edzéseket teszünk közzé a https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ oldalon, melyen a program indulása óta csaknem 30 ezer oldalmegtekintést regisztráltunk. Az órarendet folyamatosan bővítjük, frissítjük a felmerülő igények figyelembevételével, így az eddigi reggeli- és alakformáló tornák, online nordic walking, egyensúlytorna, gerinc-és csípőtorna, valamint tánc többek között “agytornával", labdás- és törölközős edzéssel bővült - folytatta Salga Péter.
     A Kihívás Napi speciális órarendben nemcsak ezek közül lehet választani, hanem óra premierrel is készült a szövetség: a táncoslábúak a legromantikusabb latin-amerikai társastánc, a rumba alapjait is elsajátíthatják, illetve egy másik zenés tornával is növelhetik fittségüket.
     A rendszeresség kialakítása és a halogatás elkerülése érdekében az órák csak a megadott időpontban elérhetők a weboldalon.
     Az edzések mellett a https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ oldalon letölthető anyagokkal, az időskori mozgással, táplálkozással kapcsolatos cikkekkel, illetve gyógytornász segítségével az alapmozgások helyes elsajátítását bemutató (pl. biztonságos leülés, felállás, farizom, hátizom erősítés, nyújtás) rövid videókkal segíti fitten tartani a “régebb óta fiatalokat" a Magyar Szabadidősport Szövetség.

     Kiadó: Magyar Szabadidősport Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.