2020. május 26., kedd 13:52

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) - A baloldalra továbbra sem lehet számítani a járvány elleni védekezésben - reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozatára

        Úgy látszik, a baloldalra továbbra sem lehet számítani a járvány elleni védekezésben, a magyar családok és munkahelyek védelmében.  A baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést, most is az első dolguk, hogy politikailag támadják a költségvetést ahelyett, hogy a magyar családok és a gazdaság érdekeit néznék. A 2021-es költségvetési javaslat segíti a koronavírus-járvány okozta károk kezelését, a járvány elleni védekezési alapra 3 ezer milliárd forintot, a gazdaság védelmére 2555 milliárd forintot, a gyermekes családok támogatására 2295 milliárd forintot tartalmaz. Ez a kormány a válságban is segíti a családokat és a vállalkozásokat szemben a balliberális kormányokkal, amelyek a válságban mindig csak elvettek, megszorítottak, adót emeltek és béreket csökkentettek.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.