2020. május 26., kedd 14:29

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2020. május 26., kedd (OS) - Szégyelljék magukat, akik diktatúrát kiáltottak, és kérjenek bocsánatot! – Reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozataira

A kormány ma benyújtja az Országgyűlésnek a rendkívüli jogrend visszavonásáról szóló törvényjavaslatot.
Szégyelljék magukat azok, akik diktatúrát kiáltottak! Gyurcsány Ferenctől Szabó Tímeán és Tóth Bertalanon keresztül Jakab Péterig bezárólag kérjenek bocsánatot a baloldali politikusok Magyarországtól és a magyar emberektől a világjárvány idején tanúsított viselkedésükért.
     Most igazán nagy szükség lett volna az összefogásra, de ők nem támogatták sem a veszélyhelyzet meghosszabbítását, sem a járványügyben meghozott fontos intézkedéseket, és támadták azokat a szakembereket, akik védték az emberek életét, egészségét és biztonságát. A baloldal ismét bebizonyította, hogy a bajban nem lehet rájuk számítani!

Kocsis Máté, frakcióvezető

Kiadó: Fidesz-frakció

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.