2020. május 27., szerda 16:29

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye
    Budapest, 2020. május 27., szerda (OS) - Hamarosan lejár a "Legyünk kreatívak hulladékból!" című ötletpályázat benyújtási határideje - Az ünnepre való tekintettel június 2-ig (kedd) lehet postára adni a pályaműveket.

    A Szellemi Tulajdon Világnapja alkalmából írt ki ötletpályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A pályaműveket június másodikáig lehet postára adni – hívta fel a figyelmet Boros Anita, építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkár. Mint mondta, a pályázat célja, hogy díjazza a haszontalannak tűnő, kidobásra szánt termékek újrahasznosítását, hogy azok kreatív felhasználással új értelmet nyerve értékké, műalkotássá váljanak.

A kiírás a kormany.hu kormányzati honlap dokumentumtárában érhető el. Az első helyezett 100 ezer forintos, a második 70 ezer forintos, a harmadik 50 ezer forintos jutalomban részesül.

     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.