2020. május 29., péntek 13:01

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 29., péntek (OS) -

    A Mi Hazánk ideológiája valójában a Fidesz ideológiája, ezért bánik kesztyűs kézzel a Fidesz rendőrsége a rasszista tüntetőkkel. A Clark Ádám téri tüntetésen el is ismerte egy rendőr, hogy azért léptek fel ellenünk, mert a kormánynak nem tetszik, amit csinálunk. A Mi Hazánk cigányozása és randalírozása Budapest utcáin a jelek szerint tetszik a hatalomnak.

Orbán Viktor személyesen is felelős a cigány honfitársainkkal szembeni indulatok szításáért, hiszen maga hergelte a lakosságot a Gyöngyöspatán az oktatásból kirekesztett gyerekek ellen, és ha nem szól közbe a járvány, most egy cigányellenes nemzeti konzultáció folyna épp az országban.

Kérdéssel fordulunk Pintér Sándor belügyminiszterhez, és magyarázatot várunk arra, hogyan lehetséges az, hogy a rendszerváltás harmincadik évfordulóján ismét ott tartunk, hogy a rendőrség pártállami logikát és utasításokat követ. Miért nem lépett a rendőrség a gyűlés feloszlatása érdekében és milyen rendőri intézkedések születtek.

Szél Bernadett
Hadházy Ákos
     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.