2020. május 29., péntek 13:44

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. május 29., péntek (OS) - Felcsúti TAO-milliárdok – A DK nyilvánosságra hozza az Emmitől kiperelt vizsgálati anyagot

    A DK hosszú ideje próbálja megtudni, mire költötte Mészáros Lőrinc felcsúti fociakadémiája a TAO-milliárdokat, a hatóságok és az Emmi azonban rendre megpróbálja elrejteni az erről szóló dokumentumokat. A legutóbbi jogerős bírósági ítélet arra kötelezte az Emmit, adja ki a TAO-ügyhöz kapcsolódó jegyzőkönyvet, hogy megtudjuk, mire jutott a vizsgálat, és miért tartott két évig.

Az Emmi a bíróság által kijelölt határidő után ugyan, de kiadott egy 150 oldalas anyagot, amelyet három különböző könyvvizsgáló nézett át. Mindannyian arra jutottak, hogy a jegyzőkönyv nem tartalmazza azokat az információkat, amiknek a kiadására korábban kötelezték őket. Olyan számlakivonatokra hivatkoznak benne, amelyeket nem mellékeltek a jegyzőkönyvhöz. Ezen felül az anyagban nem szerepel az az információ, hogy miért tartott két évig az Emmi felülvizsgálata. Az anyag használhatatlan, érdemi információkat nem tartalmaz. Hogy ezt bebizonyítsuk, a teljes vizsgálati anyagot nyilvánosságra hoztuk a DK honlapján.

A DK tiltakozik amiatt, hogy az Emmi jól olajozott gépezetként leplezetlenül asszisztál a lopáshoz, bennünket pedig egy jogerős bírósági ítélettel a kezünkben is hülyének néznek. Ezt nem fogjuk hagyni. Mi, európai magyarok addig fogunk harcolni az Orbán-kormánnyal szemben, amíg végre kiderül az igazság, és felelősségre vonják a bűnösöket.

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja
Varju László, a DK alelnöke
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.