2020. május 29., péntek 16:43

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 29., péntek (OS) - Ha a dudáló nyugdíjast több mint 1 millióra büntették, mennyi jár a rasszista huligánoknak?

    2020. május 28-án este hat órakor több száz ember gyűlt össze az Országos Roma Önkormányzat Dohány utcai épülete előtt, hogy a Deák téri gyilkosság miatt tiltakozzanak, pedig nem is cigány származású volt az elkövető. A demonstrációt a Mi Hazánk Mozgalom szervezte és tartotta meg, erre azonban a rendőrségtől nem kapott engedélyt. A tüntetők a Dohány utcából a Deák térre mentek át, ahol több ezren gyűltek össze, szintén engedély nélkül.
A Magyar Liberális Párt ügyvivője, Sermer Ádám a szélsőjobboldali tömegrendezvénnyel kapcsolatban indít közadatigénylést a Belügyminisztériumnál. Szeretnénk megtudni, hogy vajon a hatóságok hasonló eréllyel lépnek-e fel a rasszista tüntetőkkel szemben, mint a kórházi ágyak felszabadítása miatt békésen tiltakozók esetében. Az elhibázott járványügyi intézkedések ellen demonstrálók között volt, akit több mint 1,2 millió forintra büntettek meg. Vajon kapott bárki ekkora büntetést a csütörtöki gyűlölettüntetés után is?

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.