2020. május 30., szombat 10:21

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 30., szombat (OS) - Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért

    Különösen visszataszító Tarlós viselkedésében, hogy most az általa el nem végzett munkát kéri számon a fél éve főpolgármesternek választott Karácsony Gergelyen.  A bukott főpolgármester handabandázása persze nem lenne érdekes, ha nem közpénzből jól fizetett miniszterelnöki tanácsadóként támadná Budapestet. A kormány önkormányzatokat sújtó pénzelvonásai lehetetlenné tesznek minden hosszútávú elképzelést. A Fidesz célja láthatólag a helyi közösségek önrendelkezésének felszámolása, köztük elsősorban Budapest ellehetetlenítése.

Ennek ismeretében elképesztő hallani a bukott főpolgármestert, aki szerint már régen megvan a pénz a felújításra. Tarlós kijelentései hiteltelenek, mert amikor ezeket a kritikákat megfogalmazza, akkor a miniszterelnök bábjaként el nem végzett munkáit kéri számon utódján. Tarlós korábban tett kártékony javaslataiból is kiderül, hogy nem is érti és nem is szereti Budapestet. Ha már a bukása után is évente több mint 15 millió forintjába kerül az adófizetőknek, legalább ne akarjon folyamatosan károkat okozni a városnak, maradjon csendben.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.