2020. június 2., kedd 20:04

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. június 2., kedd (OS) - Nem a bűnözőktől a bicskát, hanem a megemlékezőktől a zászlót vette el a rendőrség

Orbán Viktornak továbbra sincs mondanivalója a Deák téri lincseléssel kapcsolatban, Karácsony Gergelynek csak egy nácizásra futotta, Vadai Ágnes és Szél Bernadett pedig a 2006-os, gyurcsányi hagyományuk szerinti oszlatást várt volna el a megemlékezőkkel szemben, noha még a TASZ is azt nyilatkozta a Népszavának: nem oszlatható a Mi Hazánk rendezvénye, és a részvétel miatt nem is büntethetne a rendőrség. Ennek ellenére a mozgalom több vezetője és még több tagja ellen indítottak eljárást, több százezres bírsággal fenyegetve a kegyeleti megemlékezés részvevőit. Elkobozták a Mi Hazánk – Újpest feliratú zászlót, a Mi Hazánk Ifjaiét, HVIM-es, Árpád-sávos és magyar zászlót is, valamint több táblát, törvénytelenül.

Bővebben:

Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom