2020. június 4., csütörtök 08:17

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. június 4., csütörtök (OS) - Őszinte-e a Trianon igazságtalanságát hangoztató kormány, mely saját népének sem adja vissza az elrabolt vagyont?  100 éve csonkán

    Erősen meg lehet kérdőjelezni a mai magyar vezetők, a kormány meg a szónokaik őszinteségét. Trianon igazságtalanságáról beszélnek, ami ugyan kétségkívül igaz, de ugyanakkor meg az, hogy e súlyos igazságtalanságot elszenvedett nép számára a hatalmon lévőknek eszük ágában sincs visszaadni azt az elrabolt vagyont, amit a kommunizmus idején "államosítás" címén elraboltak tőlük, tökéletesen elhitelteleníti az egész szónoklatukat.
Ezt a vagyon visszaadást egyébként itt Európában már minden volt kommunista országban megtették, kivéve itt.
Azt is tudni kell, ez a hiteltelenség látszik kifele is. A külföld, a kis-antant államok, meg más is, látják hogy itt olyanok szövegelnek Trianon igazságtalanságáról, akik a saját népüktől elrabolt vagyont nem adják vissza, sőt inkább megtartják maguknak, kiosztogatják a haveroknak, a szekértáborhoz tartozóknak, mint aki jól végezte dolgát.
A fentiek miatt országunkban egy nagyon torz gazdaságszerkezet alakult ki, ahogy ezt már több elemző is leírta. Az országban számottevő, versenyképes magyar tőke nincs, mindössze a külföldi multicégek itteni leányvállalatai viszik a magyar gazdaságot, azok köré épül fel ez a sérülékeny, a külföldi gazdasági érdekek kényére-kedvére kiszolgáltatott gazdaság és ezzel együtt ország.
/ folytatása következik /

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.