2020. június 4., csütörtök 08:18

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. június 4., csütörtök (OS) -

    Az úgymond hazai vállalkozók, -azok jó sokan vannak, közel 1 millióan- , próbálkoznak mikro- és még apróbb kis vállalkozásokkal, versenyképes tőke nélkül, és ez a helyzet 3 évtizede kilátástalan. 3 évtizede ez a kiszolgáltatott helyzet jellemzi az országot, és restitúciós intézkedések nélkül változásnak az esélye sem látszik. Az ún. rendszerváltozás óta egyedül a Független Kisgazdapárt vezetői látták ezt meg, és fogalmazták meg az erős nemzeti tőke alapvető szükségét, pontosan úgy ahogy a párt 2.Vh. utáni miniszterelnöke Nagy Ferenc is tette, és aki amíg a helyén volt ellent állt a kommunisták rablási -értsd államosítási- próbálkozásainak. Sajnos csak 3 évig tudtak ellent állni a kisgazdák, mert utána jött a szabadrablás, a szovjet fegyverek árnyékában.
Visszatérve az 1. Vh. utáni helyzetre, vegyük észre, mit tettek az ellen érdekeltek, - a kis antant- ,  akkor. Rohantak a hatalmasokhoz, a béke csinálókhoz és minden rosszat összegyűjtöttek országunkról, hamisításoktól sem riadva vissza.
De ma már oly nagyon hamisítani sem kell, elég ha rámutatnak, a magyarok rendre olyanokat választanak meg akik tovább éltetik a kommunista örökséget, a néptől elrabolt vagyont nem adják vissza.
Akkor, a Trianoni diktátum előtt hivatkoztak arra, hogy itt a kommunistáknak táptalaja van, "veszélyesek" vagyunk, ennek megfelelően bánjanak velünk, mondták.
Tehát ismételve, ma már oly nagyon hamisítani sem kell, elég csak az elmúlt évtizedek itt fent bemutatott posztkommunista elemeit bemutatni.
/
     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.