2020. június 20., szombat 22:34

A Szcientológia Egyház Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2020. június 20., szombat (OS) - Egyházi kezdeményezés az egészség védelmében

        Az elmúlt hetekben gyakran láthattunk sárga dzsekis önkénteseket Budapest utcáin, boltjaiban, illetve az ország jó néhány nagyobb városában - ők a Szcientológia Önkéntes Lelkészek.
     L. Ron Hubbard, a vallás alapítója úgy vélekedett, hogy "Egy unciányi megelőzés felér egy tonna gyógymóddal". Így a koronavírus-járvány megjelenésével, a Szcientológia Önkéntes Lelkészek úgy döntöttek, "egy tonna" megelőzést fognak alkalmazni, hogy ne legyen szükség "egy unciányi" gyógymódra sem.
     Kezdetben saját híveik számára biztosítottak tájékoztató anyagokat, amelyeket aztán mindenki számára elérhetővé tettek az Egyház weboldalán: https://www.szcientologia.org.hu/staywell/
     A koronavírus-járvány kezdetekor Magyarország kormánya azonnal reagált, és rövid instrukciókkal, kisfilmekkel informálta a lakosságot, hogy mik a teendők a megbetegedések megelőzésére.
     Az újranyitás idején még fontosabb, hogy odafigyeljünk és vigyázzunk egymás egészségére. Ezért is lendültek munkába az önkéntes lelkészek, hogy erősítsék a kormány kezdeményezését, és segítsenek egy esetleges második hullámot megakadályozni.
     110 önkéntes lelkész közel 900 boltban és vendéglátónál helyezett ki több mint 60.000 ingyenes tájékoztató füzetet, valamint Magyarországon és Erdélyben különböző segélyszervezeteken keresztül több tonna tartósélelmiszer- és frissgyümölcs-adománnyal támogatták a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott családokat, árvákat.

     Kiadó: Szcientológia Egyház Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.