2020. június 25., csütörtök 15:04

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. június 25., csütörtök (OS) - A kamuvideós Korózs akarja számon kérni a védekezésben résztvevőket? - reagálás Korózs Lajos (MSZP) közleményére

Szégyen, amit a baloldal művel, az egész járványt csak olcsó politikai akciókra próbálják felhasználni. Az a Korózs Lajos akarja számon kérni a védekezésben résztvevőket, akinek csak egy kamuvideó gyártására futotta?! Netán a kamuvideó főszereplőjét, azt a "nagyszerű asszonyt" szeretné a vizsgálóbizottság élére? Amíg a baloldal kamuvidókat gyártott, dudálgatott és politikai akciókat szervezett, a kormány, az Operatív Törzs, a járványügyi szakemberek, az egészségügyi, a szociális dolgozók, a rendőrök, a katonák tették a dolgukat és sikeresen megvédték a magyar embereket a tömeges megbetegedésektől és a több ezres halálesetektől.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz