2020. június 26., péntek 11:16

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2020. június 26., péntek (OS) - 10 milliárdos rendezvénysorozat vagy a Lánchíd felújítása? – Kikérjük a fővárosiak véleményét

        Az előző, fideszes városvezetésnek 9 éve volt arra, hogy elkezdje a Lánchíd felújítását mégsem lépett az ügyben. Ezzel az elhibázott döntéssel pedig súlyos örökséget hagyott az új fővárosi vezetésre, mivel a felújítással már nem lehet késlekedni.
     Mindezek ellenére a kormány és a fideszes politikusok továbbra sem hajlandók partnerként viselkedni és hozzájárulni a megoldáshoz, inkább politikai játszmák színterévé teszik a fővárost.
     A Fidesz ugyanis több pénzt szán a minden idők legdrágább tűzijátékával összekötött négynapos ünnepségsorozatra mint a Lánchíd felújítására. Ennél pedig semmi sem mutatja jobban, hogy a Fidesznek fontosabb a politikai cirkusz, mint a nemzet jelképe.
     Az MSZP azonban úgy gondolja, hogy a budapestieknek kell dönteniük arról, hogy rakétát, tűzijátékot, pénzszórást szeretnének, vagy pedig felújított Lánchidat. Ennek érdekében a fővárosiakhoz fordulunk, akik 7 budapesti helyszínen egy műanyag kupak elhelyezésével fejezhetik ki véleményüket arról, hogy mi a fontosabb nekik: egy 10 milliárdos tűzijátékos presztízs rendezvénysorozat vagy a Lánchíd felújítása.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.