2020. június 30., kedd 10:35

Bana Tibor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. június 30., kedd (OS) - A túlélésért küzd az Autista Sérültekért Zalában Alapítvány fenntartásában lévő boncodföldi, autistákat ellátó intézmény

        Az otthon tartalékait a koronavírus-járvány elleni védekezés emésztette fel, így amennyiben sürgősen nem kap segítséget az intézmény, akkor be kell zárnia kapuit. A súlyos autizmussal küzdő fiatalokat ellátó védőotthonnak már 5 millió forint is a túlélést jelentheti, hiszen szeptemberben már megérkeznek az adó 1%-okból származó, a működést is garantáló pénzösszegek.
     A tegnapi napon írásbeli kérdést (https://www.parlament.hu/irom41/11186/11186.pdf) intéztem Kásler Miklós miniszter úrhoz, melyben azzal a kéréssel fordultam felé, hogy a kormány nyújtson egyszeri azonnali támogatást az alapítványnak, hiszen mindössze néhány millió forint jelentheti a szakszerű ellátást és biztonságot az érintett beteg fiataloknak.
     Kérem az oldalam követőit is, hogy amennyiben lehetőségük engedi, támogassák az alapítványon keresztül a boncodföldi Autisták Védőotthonát, ezzel nyújtsanak segítő kezet a legelesettebb beteg fiataloknak.

    https://hu-hu.facebook.com/banatibor/posts/3192935960727718?__tn__=-R

     Kiadó: Bana Tibor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.