2020. június 30., kedd 15:10

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. június 30., kedd (OS) - Ha Gyurcsányékon múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne – Reagálás Molnár Csaba (DK) sajtótájékoztatójára

    Elképesztő, hogy Gyurcsányék a járvány elleni gazdaságvédelmi intézkedéseket is támadják. Az álláskeresési támogatást minden az államhoz, a kormányhivatalokhoz segítségért forduló jogosultnak meg kell kapni a törvényben előírt határidőn belül. Ha Gyurcsányékon múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne. Ők ugyanis nem bér- és munkahelyvédelmi támogatással kezelnék a válságot, hanem megszorításokkal, ahogy kormányzásuk alatt is tették. Most sem támogattak egyetlen gazdaságvédelmi intézkedést sem, és már azt is kijelentették, hogy a jövő évi költségvetést sem szavazzák meg, amely a magyar gazdaság és munkahelyek védelmére 2500 ezer milliárd forintos pénzügyi alapot biztosít.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.