2020. június 30., kedd 15:10

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. június 30., kedd (OS) - Ha Gyurcsányékon múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne – Reagálás Molnár Csaba (DK) sajtótájékoztatójára

Elképesztő, hogy Gyurcsányék a járvány elleni gazdaságvédelmi intézkedéseket is támadják. Az álláskeresési támogatást minden az államhoz, a kormányhivatalokhoz segítségért forduló jogosultnak meg kell kapni a törvényben előírt határidőn belül. Ha Gyurcsányékon múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne. Ők ugyanis nem bér- és munkahelyvédelmi támogatással kezelnék a válságot, hanem megszorításokkal, ahogy kormányzásuk alatt is tették. Most sem támogattak egyetlen gazdaságvédelmi intézkedést sem, és már azt is kijelentették, hogy a jövő évi költségvetést sem szavazzák meg, amely a magyar gazdaság és munkahelyek védelmére 2500 ezer milliárd forintos pénzügyi alapot biztosít.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz