2020. július 1., szerda 10:07

Sneider Tamás független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 1., szerda (OS) -

    Ki győzheti le Orbán Viktort? Az önkényektől mentes, szabad országra vágyó ellenzéki szavazóinkat egyre jobban foglalkoztatja az, hogy ki lehetne a legalkalmasabb személy miniszterelnök-jelöltnek. Abban szinte mindenki egyetért, hogy a választókerületekben és a miniszterelnöki megmérettetésben csak egy az egy elleni küzdelem hozhat győzelmet. A magam részéről kért személyt láttok alkalmas miniszterelnök-jelöltnek, akik reményeim szerint egy előválasztás során el is vállalják a megmérettetést.  

Karácsony Gergely és Márki Zay Péter az a két potenciális jelölt, akiket én szívesen ajánlok mindenki figyelmébe még akkor is, ha Karácsony Gergellyel a nézeteink tekintetében nagy különbségek vannak köztünk, sok mindent másképp látunk, sok történelmi eseményt és személyt másképpen ítélünk meg. Szimpatikus, hogy hajlandó korrigálni, amikor egy-egy kérdésben beláthatóan "túltolja a biciklit".

Öt érvem van mellettük. Röviden mindketten: Kompromisszumkész politikusok. Észérvekkel meggyőzhetőek. Demokraták. Jól és hitelesen képviselik a szociális ügyeket, ennek a területnek a felemelése pedig nekem is szívügyem, és úgy gondolom, hogy méltatlanul kevés figyelem és forrás jut oda jelenleg. 
A főpolgármesteri és polgármesteri munkájuk alapján már jól és hitelesen megítélhető a politikájuk, nem zsákbamacskát veszünk velük.


     Kiadó: Sneider Tamás független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.