2020. július 2., csütörtök 18:06

Az Egyesület a Római Partért közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 2., csütörtök (OS) - Kérjük a római parti közterületek azonnali lezárását!

    Egyesületünk a saját költségén öt, egyazon területen a Római parton lakó sosrstársunk vérmintáit analízáltatta független laboratóriumban.

Epstein –Barr vírus VCA IgG
Epstein-Barr vírus nukleáris antigén
Yersinia enterocolitica/Y pseudotubercolosis IgA
Yersinia enterocolitica/Y pseudotubercolosis IgG

Ezekre a kórokozókra kimutathatóak voltak az antitestek mind az öt személy vérében a januári szűréskor.

Egyazon területről, közel egy időpontból származó öt személy közül mind az öt ugyanazon kórokozóra pozitív szűrési eredményt produkál az már nem véletlen, az már járvány! Véleményünk szerint a kétezres évek árvizeit követően soha nem fertőtlenített Róma-part, ill. az Óbudai-sziget a gócpont! A szűrt személyek száma azért csak öt, mert a szűrést saját költségre végeztettük, anyagi forrásaink pedig végesek!

A szóban forgó terület, a Római-part, igen ismert, kedvelt, nagy része csatornázatlan. Igaz, hogy az itt élők, dolgozók száma csak közel kétezer fő, de évente több százezren keresik fel, köztük igen sok külföldi. Emellett a közelben található az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola és a Sziget Fesztiválnak helyet adó Óbudai-sziget.
A Római-part vonatkozásában Egyesületünkkel a 2010-es és 2013-as árvizek után, valamint 2016-ban talajmintavételt és elemzést végeztettünk. Az eredmények lesújtóak! Ecoli, fecalcoli, enterocoli, szalmonella fertőzés, valamint króm és szelén nehézfémterhelés határérték felett.  
    
     Kiadó: Egyesület a Római Partért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.