2020. július 3., péntek 16:35

Bencsik János független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. július 3., péntek (OS) -

    5?. Nehéz minderre nem úgy tekinteni, mint átlátszó szavazatszerzési kísérletre, amely az érintetteket kiszolgáltatja az aktuális kormányok kegyének, valamint a társadalom jelentős része ellenszenvének.

6?. Mivel a családbarát intézkedések ellenére a demográfiai mutatóink továbbra is siralmasak, egyre kevesebb embernek kell majd egyre többeket eltartania. Ez még egy olyan ország esetén is fenntarthatatlan, ahol alacsony az elvándorlás, és mérsékelt a korrupció. Beláthatatlan következményekkel és társadalmi robbanással kell számolnunk.

Tudom, hogy sok idősebb honfitársunk úgy véli: miután egy egész életet végig dolgozott, jár neki a nyugodt, önfeledt nyugdíjas évek. Az én szüleim és nagyszüleim (akik még élnek) szintén így gondolják. Igazuk is van. De a 13. havi nyugdíj ezt nem fogja elhozni, vagy ha igen, annak óriási ára lesz, mert a végén összességében mindannyian rosszabbul járunk vele. Fiatalok is, idősek is.

Meggyőződésem, hogy ma egyedül én hoztam felelős döntést, amely mentes a demagóg elvárásoktól, és minden magyar állampolgár közös érdekét szolgálja.

https://www.facebook.com/bencsikjanos1985/posts/2836340963141997

     Kiadó: Bencsik János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.