2020. július 4., szombat 17:34

Az Agrárminisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. július 4., szombat (OS) - Minél több lehetőséget kell teremteni erdeink felfedezésére

Nagy István szerint a civil kezdeményezésű "Muzsikál az erdő" sokkal több, mint egy izgalmas kulturális eseménysorozat, ráadásul nem műanyag tollakra nyomtatott üzenetek, hanem maga a természetben együtt töltött idő hívja fel a figyelmet az erdők fontosságára és értékeire. Hozzátette: itt a művészet ereje egyesül az erdészek szakmaiságával egy közös célkitűzés érdekében, a most felavatott összetartás emlékplakett többek között ezt az eszmeiséget is szimbolizálja.

A tárcavezető jelezte, mi sem bizonyítja jobban a programsorozat sikerét, mint hogy immár 17. alkalommal hallhatjuk az erdőben felcsendülő dallamokat és évről-évre egyre többen csatlakoznak a kezdeményezéshez. Hozzátette: idén Kossuth- és Prima Primissima díjas előadók fellépéseit is élvezhetjük, de természetesen a szakvezetéses túrák és az előadások sem maradnak el.

Kiadó: Agrárminisztérium