2020. július 6., hétfő 07:13

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2020. július 5., vasárnap (OS) - Megkezdi Július 15.én a Le az Adók 75%-ával Párt a tisztújító és elnökválasztó ülését.

    Ezek ugyanazok!

30 éve semmilyen szinten nem léptünk ki a szocializmus mocsarából. Ugyanúgy a saját megélhetésükért küzdő, dolgozó magyar polgárok és a rajtuk piócaként élősködő, hízott politikusok állnak szemben egymással. A bevételünk 51%-a megy 60 adónemen keresztül semmitmondó, bürokratikus állami szolgáltatásokra. Ez lenne a szocializmussal való leszámolás?

Hol van ott piaci szabadság, ha nem választhatjuk meg, hogy melyik orvost fizessük meg, mit tanítsunk a gyerekünknek és kinek fizessük a nyugdíjbiztosításunkat? Oktatás-egészség-nyugdíj-sport az elhatalmasodott állam önkényelvű tervgazdaságának része, élükön a kommunizmust újracsomagoló, a becsületes munka helyett korrupcióból élő, tespedt, félművelt politikusokkal. Eközben napi szinten ömlik a senkit nem érdeklő politikai színház újabb és újabb felvonása, ahol műbalhékban a komány és ellenzék színészei egymást karaktergyilkolják, hogy a rendszerszintű problémákat karakterekre való mutogatással palástolják. Mindezt, ugyancsak a mi pénzükből.

Küldetésünk, hogy ennek végetvessünk!
     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.