2020. július 6., hétfő 17:01

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. július 6., hétfő (OS) - Elképesztő, hogy a baloldal beszél az idősotthonok védelméről – Reagálás Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára

    Elképesztő, hogy a baloldal beszél az idősotthonok védelméről! Emlékeztetnénk az MSZP-t és szövetségeseit, hogy a fővárosi fenntartású Pesti úti idősotthon számított a legnagyobb járványgócpontnak, több százan betegedtek meg és sajnos közülük sok idős ember vesztette életét. Végül a katonaság fertőtlenített, a kormány pedig védőfelszerelést biztosított, Karácsony Gergelyék ellenben képtelenek voltak intézkedni, még az orvosi ellátást sem voltak képesek biztosítani az intézményben. Miközben újabb és újabb megrázó hírek láttak napvilágot, a hatóságok pedig többször figyelmeztették, sőt meg is büntették az intézményt. A járvány elleni védekezésben mindenkinek együtt kell működnie, sok más önkormányzat meg tudta hozni a megfelelő intézkedéseket, azonban a Fővárosi Önkormányzat a Facebookon szerencsétlenkedett. A baloldali vezetésű főváros inkább vállalja a fenntartói felelősséget a Pesti úti idősotthon ügyében mielőtt vádaskodik.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.