2020. július 9., csütörtök 15:46

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 9., csütörtök (OS) - Íme Orbán újabb kicsinyes bosszúja Budapest ellen

    A koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések súlyos csapást mértek az önkormányzatokra, illetve a hazai turizmusra. A magyar gazdaság számára turisztikai szempontból a legfontosabb a tavaszi-nyári időszak, mostanra - a korlátozások következtében - azonban rengeteg magyar kis- és középvállalkozás került a szakadék szélére.

Bár a Orbán-kormány mentőcsomagjai reménnyel tölthetnék el az ágazat szereplőit, úgy tűnik a fideszesek egy ilyen súlyos válsághelyzetben sem tudnak eltekinteni a bosszútól és a saját zsebeik kitömésétől, ugyanis köztudott, hogy az Orbán-család és Orbán Viktor strómanjai számtalan turisztikai érdekeltséggel rendelkeznek.

A miniszterelnök köreihez köthető vezetésű Magyar Turisztikai Ügynökség úgy indított pályázatot a szállodák és a turisztikai szakemberek megsegítésére, hogy arra csak vidékről lehessen pályázni, ez pedig ismét egyértelműen mutatja, hogy a kormány nem állt le a politikai bosszúhadjáratával, melyet az október 13-i csúfos vereség miatt indított az ellenzéki vezetésű városok, így Budapest ellen is.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.