2020. július 10., péntek 19:49

Dr. Fülöp Erik független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. július 10., péntek (OS) - Ismert állatkínzótól mentettünk ki egy kutyát a Szurkolók az állatokért mozgalom tagjaival és Széki Attila Curtis-szel.

Mint ismert, néhány nappal ezelőtt 70 éves látrányi állatkínzó kalapáccsal verte fejbe a kutyáját, mert az széttépett két nyulat a kertjében. A kutyát az állatorvosi ellátást követően egy menhely fogadta be, az állatkínzó pedig beismerte a tettét rendőrségi kihallgatása során.

Tegnap délután a Szurkolók az állatokért mozgalom tagjaival és Curtis-szel kerestük fel a férfit előzetes bejelentés nélkül. Az állatkínzónak ugyanis volt még egy kutyája, akit sikeresen elhoztunk, így ő már biztosan nem lesz áldozat. Köszönet mindenkinek, aki részt vett a mentésben! Letöltendő börtönbüntetést az állatkínzóknak!

A mentésről készült fényképek itt érhetők el: https://www.facebook.com/dr.fulop.erik/photos/pcb.2471971466427593/2471971226427617/
     Kiadó: Dr. Fülöp Erik független országgyűlési képviselő