2020. július 11., szombat 12:56

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. július 11., szombat (OS) - Írásbeli kérdéssel fordulunk a belügyminiszterhez, hogy megtudjuk: hogyan zaklathat szabadon már 6 éve egy fiatal kapuvári nőt egy zavart férfi

    A Demokratikus Koalíció nevében ezért írásbeli kérdéssel fordulok a belügyminiszterhez, hogy megtudjuk: hogyan lehet az, hogy Orbán Viktor 2010-ben két hét alatt rendet ígért, ma Magyarországon mégis évekig zaklathat és bántalmazhat egy fiatal nőt és családját egy nyilvánvalóan beteg férfi. Kíváncsiak vagyunk továbbá arra, hogy a fideszes bátrak szerint még most is elegendő-e a nők és gyerekek elleni erőszak megelőzéséről és felszámolásáról szóló nemzetközi egyezmények ratifikálása helyett fiókszervezetük, a KDNP nevű radikális törpepárt által összeeszkábált papírt lobogtatniuk a Parlamentben, vagy végre érdemben is tesznek-e valamit, hogy ilyen és ehhez hasonló esetek ne fordulhassanak elő? Vagy szerintük ez a szeretet és az összefogás ereje, és ilyen a keresztény családmodell?

Dr. Vadai Ágnes

a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnöke
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.